Nakup
izdelkov
 > Wortie > Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic

Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic

Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic
5 ml tekočine in 18 obližev
11,36 € (z DDV)
11,96 € (z DDV)

Tekočina za odstranjevanje bradavic Wortie® liquid vsebuje učinkovito in varno kombinacijo dveh kislin, ki zagotavljata manj agresivno odstranitev bradavic ob enaki učinkovitosti. Rezultati so vidni že po 2-6 nanosih.

Wortie® liquid je zasnovan na podlagi znanstvenih dognanj in vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin, ki omogočajo, da je formulacija pripomočka manj agresivna za učinkovito odstranitev navadnih bradavic in bradavic na stopalu.

Lušči vrhnje plasti in globoko tkivo, ki tvori bradavico. Tako zmehča zatrdelo kožo in omogoči odstranitev bradavice. Formulacija se na koži hitro posuši in ne pušča madežev, natančen aplikator v obliki čopiča pa preprečuje poškodbo zdrave okolne kože.

Wortie® liquid poleg tekočine za odstranjevanje bradavic vsebuje tudi 18 prozornih obližev, s katerimi po nanosu tekočine prekrijemo bradavico in zagotovimo, da bo tekočina ostala na mestu ter hkrati zaščitimo bradavico.

Prednosti:

  • učinkovita in varna kombinacija učinkovin
  • nanešena tekočina se posuši v le 30 sekundah
  • rezultati vidni že po 2–6 nanosih
  • natančno nanašanje brez bolečin
  • 18 brezbarvnih obližev za povečan učinek delovanja in zaščito bradavic

Sestava
Način uporabe

Bradavice

Bradavice so pogoste. Povzroča jih humani papiloma virus (HPV), zelo nalezljiv virus, ki je splošno razširjen v našem okolju. Obstaja veliko vrst bradavic, vendar se jih velika večina pojavi na rokah in nogah. Bradavice, ki se pojavljajo na rokah, kolenih in obrazu, so običajno trde in grobe in imajo videz cvetače.

Bradavice, ki se pojavljajo na nogah, poznane tudi pod imenom verruca, imajo običajno trd zunanji rob in pogosto črne pike v sredini. Tovrstne bradavice rastejo na stopalu, peti in prstih nog.

Ker so bradavice nalezljive in se hitro širijo, priporočamo:

  • Če z rokami pridete v stik z bradavico, si obvezno umijte roke
  • Ne uporabljajte skupnih brisač in ostalih higienskih pripomočkov
  • Ne hodite bosi na javnih mestih, npr. na bazenih, v garderobah in tuših
  • Bradavice čim hitreje odstranite