Nakup
izdelkov
 > Bolečina > VoltaTherm grelni obliži

VoltaTherm grelni obliži

VoltaTherm grelni obliži
5 obližev

Akcija 1+1! Rok uporabe do 05/2021.

 

 

12,65 € (z DDV)
13,32 € (z DDV)

VoltaTherm grelni obliži so namenjeni vsem, ki želijo brez uporabe zdravilnih učinkovin preprečiti, da bi jih ostre bolečine v vratu ali hrbtu omejevale.

VoltaTherm grelni obliži se enostavno prilepijo na kožo in zagotavljajo 8 ur grelnega učinka za 24 ur lajšanja bolečin*. Obliži v 20 minutah dosežejo 40 stopinj in s pomočjo toplote zmanjšujejo togost in oslabljenost mišic ter tako povečujejo raven aktivnosti. Dovajanje zmerne toplote učinkuje na:   

  • povečan pretok krvi
  • gretje mišic, kar zagotavlja njihovo prožnost in sprostitev.

Toplota je hkrati tudi povsem naravno sredstvo za lajšanje bolečin in edina z dobrimi dokazi podprta terapija za lajšanje bolečin v križu brez zdravilnih učinkovin.

VoltaTherm grelni obliži pri lajšanju bolečin pomagajo tudi po odstranitvi - neprekinjeno dovajanje zmerne toplote namreč lajša bolečine še 16 ur po odstranitvi grelnega obliža.* Ker ne vsebujejo zdravilnih učinkovin, jih je povsem varno uporabiti v kombinaciji z drugimi vrstami zdravljenj.

*Učinek opažen pri akutni nespecifični bolečini v spodnjem delu hrbta med in po drugem ali tretjem dnevu uporabe grelnih obližev

Sestava
Način uporabe