Nakup
izdelkov
 > Bolečina > Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel, 50 g

Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel, 50 g

Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel, 50 g
50 g
13,62 € (z DDV)

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g gel je lokalno protivnetno zdravilo z dvojno koncentracijo učinkovine*, ki zagotavlja do 12-urno lajšanje bolečine v sklepih. Je učinkovita pomoč pri bolečih, vnetih in oteklih sklepih pri zmerni do močni bolečini.

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g vsebuje zdravilno učinkovino dietilamonijev diklofenakat, ki spada v skupino zdravil, imenovanih nesteroidna protivnetna zdravila (NSAID). Izdelano je posebej za vtiranje v kožo in za povečanje prepustnosti kože. Zdravilna učinkovina prodira globoko v vneta tkiva. 

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g se uporablja za lajšanje bolečine in za zmanjševanje vnetja in otekline pri bolečih stanjih, ki prizadenejo sklepe in mišice.

Zdravilo Voltaren Emulgel 23,2 mg/g se uporablja pri: 

Odrasli in mladostniki, stari 14 let in več:

  • poškodbah mišic in sklepov (npr. izvini, izpahi, modrice, bolečine v hrbtu, športne poškodbe), kjer hitro olajša bolečino, vključno z zmerno do močno bolečino, in pomaga pri okrevanju do normalnega delovanja
  • tendinitisu (npr. teniški komolec), otekanju okrog komolca ali kolena

Samo za odrasle (18 let in starejši):

  • blagih oblikah sklepnega vnetja (artritisa) kolena ali prstov

*v primerjavi s predhodno registriranim zdravilom Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gel.

Sestava
Način uporabe

Naročite lahko največ 3 kose tega izdelka.

Izdaja zdravil brez recepta je z Odredbo ministra za zdravje (Uradni list 22/2020) do preklica omejena na eno pakiranje na osebo.

V skladu s prvim odstavkom 60. člena Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Uradni list RS, št. 86/2008) je izdaja zdravil brez recepta omejena. Citiramo: "Izdana količina zdravila, za katerega ni potreben zdravniški recept in katerega izdaja ni dovoljena na podlagi samopostrežne izbire, je za enega uporabnika največ tri pakiranja z najmanjšim številom enot oziroma eno pakiranje z večjim številom enot." Zato si pridržujemo pravico, da vam v primeru preseženega števila enot zdravil brez recepta naročeno število enot zmanjšamo.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.